Entertainen is een gave


Van: 
Jan Willem Grift
Datum: maandag 21 januari 2013 08:00
Aan: Mark Rutte
Onderwerp: Intussen in Nederland: Entertainen is een gave

Hi Mark,

Ik was zaterdag bij een concert. Nou ja, concert, concert, ik keek in een luxe dorpsschuur naar optredens van drie onbekende bandjes. Naast een handvol vrienden en familie van de bandleden waren er zeker nog zesenveertig andere gasten. Waaronder ik dus. De avond vorderde en na vijf bier zat ik lekker in de muziek. Niet in de laatste plaats doordat er naast mij een grote box was geposteerd. De tweede act van de avond is het noemen waard. Er verschenen zeven grijze mannen op het podium, waaraan in één oogopslag te zien was dat het levensgenieters waren. Bij sommigen was het buikvet zó hard aangegroeid dat de bandnaam op hun T-shirt vervormde tot iets totaal onleesbaars. Maar het meest in het oog springend van het stel was de zanger. Ik heb geïntrigeerd naar hem staan kijken en moest aan jou denken, Mark. Je had er eigenlijk bij moeten zijn zaterdag. Lees hier verder!