Geen kankerpatiënt is gebaat bij de snor van Co Stompé

Ik heb het nooit een pretje gevonden om naar Co Stompé te kijken. Wat mij betreft had hij het besturen van de tram op lijn 14 in Amsterdam nooit hoeven te verruilen voor een carrière als darter. Omdat ik nóg minder in de tram kom dan dat ik naar darts kijk. Mijn aversie tegen Stompé heeft alles te maken met zijn verschijning. Die trek ik slecht. Het kale hoofd, het opruimingsmontuur van Hans Anders, zijn graatmagere postuur, eeuwig kijkend alsof hij uit staat rekenen wat een ritje Rozengracht – Waterlooplein tegen daltarief kost. Alles. Als ik Stompé op televisie zie, bedenk ik me altijd dat het hoog tijd is om mijn behang van de muren te trekken. Vorige week zag ik hem weer en het was erger dan ooit tevoren. Hij had een snor laten staan. Lees hier verder!