Hoe College Tour met Holleeder wél de moeite waard zou zijn

Ik verwachtte veel vuurwerk en spektakel bij de uitzending van College Tour metWillem Holleeder. Letterlijk. Onbewust was ik een meter verder van mijn televisie af gaan zitten. Misschien dat ik er rekening mee hield dat er plotseling een Joegoslaaf achter de coulissen vandaan zou komen en De Neus een kogel door zijn hoofd zou jagen. Dat soort zaken is extra schrikken voor mensen zoals ik, die normaal gesproken bijna ín hun televisie zitten. Al vrij snel bleek dat mijn onbehaaglijke voorgevoel ongegrond was. Niet in de laatste plaats omdat het programma een dag eerder was opgenomen. Maar vooral omdat het Holleeder zo makkelijk gemaakt werd door de mensen in de studio. Dat mogen presentator Twan Huys en zeker ook de studenten zich aantrekken. Met Willem Holleeder als gast in College Tour kun je maar op twee manieren een gedenkwaardige uitzending krijgen.  Lees hier verder