Ouderen gaan er altijd op achteruit

ouderenDe laatste weken lijkt elk politiek debat wel een programma van omroep MAX. Politici buitelen over elkaar heen als het over de ouderen in Nederland gaat. Vooral over wie die oudere precies is kunnen ze het niet eens worden. Volgens de één is het een huisvrouw die vorige week haar eerste grijze haar heeft ontdekt en volgens de ander een krom, oud mannetje dat sinds zijn pensionering al tien jaar elke zaterdagochtend op karpers vist. Er gaat geen uitzending van het Journaal voorbij waarin ik geen Henk Krol op agressieve toon zie uitleggen dat ouderen het meest gepakt worden. Op het moment dat ik me realiseer dat het voor iedereen het beste zou zijn als Krol zelf eens flink gepakt zou worden, vraag ik me af wat Arie Vermeulen van de ouderendiscussie vindt. Lees hier verder