Partij Vol Vreemdelingen

Nog maar een maandje tot de verkiezingen en flinke tegenslag voor Geert Wilders. Hij zit met zijn handen in zijn peroxidesprieten. Hoe moet het verder met zijn kindje, dat vruchteloze pogingen doet om volwassen te worden? Terwijl Geert hard zijn best doet om allerlei vreemdelingen het land uit te werken, stroomt zijn eigen partij er vol mee. Naast types van bedenkelijk allooi, die reeds in de PVV-fractie zitten, verschijnt de ene na de andere kwibus op de kieslijst voor de komende verkiezingen.

Ik denk dat Wilders de beveiligingsbokito’s, die dag en nacht over hem waken, beter screent dan zijn actieve aanhangers. Een sollicitatiebrief met minder dan vijftien spelfouten en je staat op zijn lijst. Wie denkt dat drankorgel Hero Drinkman slechts één vreemde eend in de bijt is, komt bedrogen uit. Als het een beetje tegenzit, krijgt Den Haag straks een tsunami aan onbekwame, incompetente gelukszoekers te verwerken. Geert wéét dat en zit er enorm mee in zijn maag. Het liefst kloont hij zichzelf een keertje of twintig en vormt hij daarmee de nieuwe regering. Nu dat niet tot de mogelijkheden behoort, zit Wilders opgescheept met een stelletje egoïstische paljassen, waar zelfs Louis van Gaal en Jose Mourinho sámen nog geen team van kunnen smeden. Geert noemde de val van Balkenende IV een zegen voor het volk, maar het lijkt een vloek voor zijn partij te worden.

Het begon met de journaliste, die zich aanmeldde als stagiaire en prompt het hulpje van Geert werd. Daar vertoonde het wervingsapparaat van de PVV al ernstige gebreken en die zijn alleen maar zichtbaarder geworden. Ik denk serieus dat Geert niet weet wat hij op het internet allemaal kan vinden. Anders was hij er in een mum van tijd achter dat zijn oogappeltje Arjan Brogt heeft gerommeld met zijn studiefinanciering, dat het geheime wapen van de PVV, Gidi Markuszower, een ware wapenfetisj heeft en dat belofte Mellony van Hemert al jokkebrokkend een boekje in elkaar heeft geflanst. Geheel vrijwillig hebben deze piassen, na de funeste openbaring van hun verleden, van hun kandidatuur afgezien. Wat een door Geert gemiste kans is dát! Heeft hij een uitgelezen kans om ongewenste vreemdelingen er keihard uit te lazeren, laat hij ze vrijwillig vertrekken. Met zoveel uitsmijters in je buurt is het toch niet zo moeilijk om ze uit de partij te bonjouren op een manier zoals hij dat met bepaalde bevolkingsgroepen voor ogen heeft. Wat mij betreft prachtige symboliek voor de partij van Wilders. Eerst een hoop geblaat over ongewenste vreemdelingen en als er harde actie verwacht wordt, dan geeft men niet thuis. Maar Wilders krijgt zeker nog kansen om zijn opruimbeleid uit te voeren. Op zijn lijst staat immers nog een halve gare, die graag met een pistool tegen zijn hoofd gefotografeerd wordt. Wat te denken van zijn nummer 3; een tweederangs advocate, die de door Geert zo gehate imams verdedigt? Of van PVV-joker Ludriks, die graag de Rambo uithangt in zijn vrije tijd? Al met al ruim voldoende vreemdelingenmateriaal om mee te oefenen denk ik zo. Met het grut dat overblijft, zal zijn partij nooit volwassen worden.

\"\"

Meer columns op Life is a Bitch!

29 thoughts on “Partij Vol Vreemdelingen

 1. Na het debacle in Almere en Den Haag van de enige eenmanspartij die ons land rijk is, raak ik nu ook door deze column er des te meer van overtuigd dat het nog wel goed komt met onze democratie op 9 juni a.s.

 2. Dear Miss Bitch,

  Please, have some more constructive criticisms also on Wilders.
  Maybe he someday finds out some more and he will sort of
  adjust his ownmade policy just a little.
  Think about the new life-seal…
  This lifes-seal is going to buy out 144.000 and save some out of secrecy. The life-seal will provide in food-supplies. Those who accept will be saved from more upcoming disasters from any-kind. It is the only way. God wants peace, love and financial stability in their live. Also in the live of followers of Geert.

  Also see my message:

  http://therevelation.come2me.nl
  Simply paste the link into the adressbar at the left side.

  And listen to GospelHouseMusic.com GHM Radio…

  Thank you,

  Samuel

 3. Hier stopte ik met lezen “peroxidesprieten”. Het is zo flauw om over het kapsel van Wilders te beginnen.

  Ik vind trouwens dat die Wilders een mooi kapsel heeft dat perfect bij hem past.

 4. Wilders zit nergens mee in zijn maag ,hoeveel vreemdelingen staan er niet op
  andere partij lijsten ,dat zijn geen eens Nederlanders ,ja zogenaamde Nederlanders met twee paspoorten .
  Ik weet niet of Wilders .mensen met twee paspoorten op zijn lijst heeft staan .
  Al die politici moeten eens doorgelicht worden ,Ik denk dat je het apenlazeres schrikt

 5. ik kan de schrijver van dit stukje alleen maar feliciteren met het feit dat hij dit kan en mag publiceren zonder afgemaakt te worden of bedreigd te worden. Geniet er nog maar van. Als de groepen waar wilders tegen strijdt aan de macht komen, wordt je voor dit soort proza gevierendeelt, gestenigd, onthand of andere primitieve barbaarse sharia-achtige op je toegepast.

  Laat hem daar maar eens over nadenken. De inhoud telt niet, en dat is maar goed ook, want die stelt niet veel voor, alleen het feit dat hij dit gelukkig mag schrijven en publiceren

 6. wat een negatief sensatieblaadje….net zo,n schrijfwerkje, dat na 9 juni plotseling als een espenblad omslaat als blijkt, dat ze het volledig mis hebben gehad met hun geleuter.!
  en….wat is er mis met vreemdelingen , die hier in Nederland willen slagen, de nederlandse nationaliteit aan willen nemen, nederlands willen leren zich willen aanpassen….niets toch !
  Geert Wilders zit er helemaal niet mee in zijn maag, dat zijn allemaal van die smoesjes om deze sterke karakterman onderuit te halen !
  ik heb begrepen, dat hij ook geen MP wil worden ook als hij genoeg zetels haalt……ere minister president met stip…wordt dan Professor Smalhout. vriendelijke groeten Willem.

 7. Ik heb slechts één bezwaar tegen dit stukje: de term ‘beveiligingsbokito’s’. Dit is een belediging aan het adres van de Rotterdamse ster-gorilla.

 8. Eem moedig man, een koninglijke onderscheiding waard, in z,n uppie tegen een enorme massa. Hij heeft pas lef, dat kan gezegd worden, ook al ben je het niet met hem eens.

 9. hoeft ook niet Bob….ik hou ook net zoveel van de palestijnen….en mijn moeder had vroeger ook een hoofddoekje op….Willem.

 10. Ook ik stem op PVV, Geert Wilders is onze held.

 11. Prima. Want iedereen die in pak ‘m beet 1990 op de lijst van het CDA of de PvdA stond was al lang en breed bekend bij het grote publiek. Nuttige informatie.

 12. Daar gaat het helemaal niet over.

  Punt is dat ome Geert gewoon geen normale politici kan vinden, blijkbaar. Zijn lijst staat vol met onervaren jongeren, een stelletje rare extremisten zoals dat Likud-figuur (tot voor kort dan) en een serie leugenaars en oplichters. En de een na de ander haakt opeens af.

  Het is geen toeval dat de PVV in vrije val raakt en de VVD opeens veel zetels wint in de peilingen. En dit keer kan hij de ”linkse media” toch echt niet de schuld geven.

 13. Waardeloos verhaal, want een column durf ik het niet eens te noemen…

 14. Je deelt de mening van de columnschrijver niet, dat is je goed recht.

  Maar een colums heeft juist als doel om een eigen mening van een persoon neer te zetten, ofwel subjectief te zijn. Hoe jij er ook tegenaan kijkt, dit is gewoon een column, met inhoud. En een redelijk goede column ook.

  Persoonlijk hou ik iets meer van humor in zo’n stuk, zoals bij Youp, maar dat is weer een persoonlijke mening. Het is een goed geschreven column.

 15. @Carliano: Thanks. Ik schrijf ook graag met humor. Deze wilde ik echter graag scherp wegzetten.

  @TimMer1981: Jammer dat je zo kort door de bocht reageert, kan ik niks mee.

 16. Scherpe column! Maar als ik een PVV-er was, zou ik me ook op mijn pik getrapt voelen .

  Ik stel overigens ook steeds meer vraagtekens bij die zogenaamde beveiliging van Wilders. Ieder publiek optreden wordt volledig georkestreerd en gescreend, om ongewenste elementen ver uit de buurt te houden. Maar in het eigen partijkantoor loopt het vol met spionnen, idioten en lui met een strafblad.

  Volgens mij wordt die beveiliging volledig door de overheid betaald. Het lijkt mij een mooi punt voor de PVV fractie om daar kamervragen over te stellen:
  1. Bent u het er mee eens dat overheidsgeld wordt verspilt aan ondeugdelijke beveiliging van de heer Wilders?
  2. Klopt het dat binnen de PVV, criminele elementen zonder moeite toegang hebben tot de streng beveiligde radius van de heer Wilders?
  3. Bent u het er mee eens dat het een schande is dat idioten als wij zo dicht in de buurt van de heer Wilders mogen komen?

 17. 50 kandidaten ofzo en dan vinden de Wildershaters het gek als er aan hooguit 5 mensen een vlekje zit.

  Ik vind de score niet echt schokkend, ik denk dat de PvdAllochtonen het een stuk slechter zou doen met 50 nieuwe kandidaten.

 18. Oproepen tot haat en uitsluiting tegen Joden die het lef hebben het oneens te zijn met een bepaald rapport, noem ik geen ”vlekje”.

 19. Mwa. Ik vind 10% van de kandidaten die binnen enkele weken afhaken niet bepaald betrouwbaar overkomen.

 20. Dat was ook absoluut mijn insteek niet; er zal nooit een fatsoenlijke column uit jouw pen/toetsenbord komen, dat was direct al duidelijk…

 21. Zullen we is het verleden checken van alle kamerleden? In groenlinks zit veel meer tuig.

  kijk maar is naar Sam Pormes&Wijnand Duyvendak
  Ik zou ook wel is Femke Halsema`s verleden willen zien.

 22. Da’s wel een hele betrouwbare en objectieve informatiebron zeg! Lux et Libertas! Dan kun je net zo goed naar een paar vette roddels over Joden vragen bij het National Front of bij de Nederlandse Volksunie.

  Maar er is een duidelijk verschil.
  Er zijn discutabele daden uit het verleden, waar je jeugdige domheid in kan herkennen, maar die toch vanuit idealen zijn gepleegd. Misplaatste idealen, maar toch.
  Of je hebt het over zakkenvullerij, leugens en regelrechte agressie, waarbij zelfs de betrokkenen zelf de conclusie moeten trekken dat het niet slim is om in de politiek te blijven.

  En dan nog even over politici die aan hun politieke loopbaan een goed betaalde job of een lucratieve serie schnabbels over houden? Ik ken er werkelijk geen enkele die het niet heeft gedaan. Of in ieder geval niet een politicus die r toe heeft gedaan en wiens naam ik kon onthouden.

 23. Dit bericht wordt gesponsord dor Oxfam-Novib. Zelf bedacht, deze meesterlijke metaforen?

 24. Thanks Okaht!! Ik ben echter niet bewust op zoek naar manieren om de PVV belachelijk te maken. Het probleem van die partij is alleen dat ze zichzelf steeds zo voor schut zetten. Als morgen de SP zulke fratsen uithaalt schrijf ik daar over.

  In geval van de PVV: de paradox kan niet groter zijn. De partij zit vol vreemdelingen, terwijl ze zich een slag in de rondte werken om vreemdelingen juist de grens over te werken. Dan vraag je er om wat mij betreft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>