Schrijver checken

Dit ben ik, Jan Willem Grift (1979). De schrijver van de columns op Life is a Bitch!

Elke week plaats ik hier een column over de actualiteit. Vaak scherp en vrijwel altijd met humor. Gun jezelf elke week een paar minuten om mijn column te lezen. Voor je het weet ga je het leuk vinden. In 2012 bracht ik een boek uit (Lachen is gratis!), dat een unieke eigenschap heeft: niemand wordt er ooit eigenaar van, omdat je het door moet geven als je het uit hebt.

Om te voorkomen dat je mijn site bezoekt en een column aantreft die je al gelezen hebt: laat je e-mailadres achter (rechtsboven deze tekst) en ontvang een mailtje als ik een nieuwe column heb geplaatst. Gratis en voor niets.

Het nieuws waar ik over schrijf loopt erg uiteen. Zo schreef ik een column over de Rabobank toen die bepaalde klanten weigerden en kreeg de PVV een sollicitatiebrief van me. Ook werd de politie in Steenbergen in een column te kijk gezet, omdat ze een houten penis in beslag namen en werd een idee voor een ‘pleegkindshow’ van Talpa de grond in geboord in een ander stuk.┬áKortom, van alles wat. Lees en vermaak jezelf op Life is a Bitch!

Alle columns op een rij!